Járvány

2021.04.19. 15:35

Telefonos tájékoztató kampányt indít a Fidesz-KDNP az oltásellenes baloldal ellenében

Az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal – hangsúlyozta Hollik István.

A Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak” – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn.

Hollik István az MTI-nek eljutatott videóüzenetében azt hangsúlyozta:

az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal.

Hozzátette: a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

„Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások” – fogalmazott.

Úgy értékelt:

ez rendkívül felelőtlen, hiszen közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe.

Bejelentette: ezért a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában