bűncselekmény

2019.04.04. 11:49

Trafiknak rendezte be mosókonyháját egy férfi

A helyiségben mintegy 2500 doboz különféle márkájú adózatlan cigarettát, valamint körülbelül harminc liter ukrán származású, igazolatlan eredetű különféle szeszesitalt foglaltak le.

Csempészett cigarettát és szeszesitalokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy nyíregyházi ingatlanon – közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Dávid Zoltán elmondta, az ellenőrzés során a trafiknak berendezett mosóhelyiségben mintegy 2500 doboz különféle márkájú adózatlan cigarettát, valamint körülbelül harminc liter ukrán származású, igazolatlan eredetű különféle szeszesitalt foglaltak le, több millió forint értékben.

A NAV munkatársai a dohányárut és a szeszesitalokat lefoglalták, és feljelentést tettek költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt – tette hozzá a sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában