Ostrom alatt áll Európa

2021.01.13. 08:17

Újabb alagutat találtak a rendőrök a szerb–magyar határ alatt

Hajnalban pedig egy montenegrói embercsempészt is elfogtak, aki kisteherautójában 25, magát szír állampolgárnak valló határsértőt szállított.

Újabb alagutat találtak a rendőrök a szerb–magyar határ alatt Ásotthalom térségében – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szerdán.

Szabó Szilvia közölte, a szegedi határrendészeti kirendeltség járőrei terepkutatás során kedd este egy alagutat fedeztek fel Ásotthalom külterületén. Az átjáró átvezet a szerb–magyar határon húzódó ideiglenes biztonsági határzár alatt. A hatóságok betemetik az alagutat.

A rendőrök szerda hajnalban egy montenegrói embercsempészt is elfogtak. Ruzsa külterületén ellenőriztek egy szerb kisteherautót, amelyben a sofőr mellett 25, magát szír állampolgárnak valló határsértő utazott.

A sofőrrel szemben embercsempészés gyanúja miatt büntetőeljárás indult, utasait visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz – tudatta a százados.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában