lebontható fal

2020.04.03. 19:45

Váratlan helyről álltak ki Varga Judit mellett

Az igazságügyi miniszter közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében tekint vissza az ORF-nek adott interjújára.

Budapest, 2020. február 28. Varga Judit igazságügyi miniszter a minisztériumi dolgozószobájában Budapesten 2020. február 27-én. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Varga Judit szavai szerint sokan úgy gondolják, hogy nyugaton a helyzet változatlan, de a miniszter asszony hiszi, hogy sok munkával, háttérbeszélgetéssel nyugaton is lebontható a liberális fősodratú média fala és egyre több emberhez juthat el a magyar emberek és a magyar kormány hangja – írja a Magyar Nemzet.

Varga Judit azt írja, hogy ebben a meggyőződésében megerősíti őt Roger Köppel, a Svájci Néppárt képviselőjének, a Die Welt német hetilap volt főszerkesztőjének (!) kiállása és a nyugati tagállamokból érkező rengeteg pozitív visszajelzés: „A svájci politikus, publicista twitter bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy az inkvizítori stílusban készített interjújában az osztrák riporter figyelmen kívül hagyta Svájcot, ahol a veszélyhelyzetnek nincs időkorlátja, és Magyarországgal ellentétben a parlament még csak nem is ült össze.”

Az ORF riportere azzal védekezett, hogy én önként vállalkoztam az interjúra, nem kínoztak meg és azt mondhattam el, amit akartam, továbbá bármikor fel is állhattam volna – írja a Facebook-on Varga Judit igazságügyi miniszter.

Borítókép: Varga Judit igazságügyi miniszter a minisztériumi dolgozószobájában Budapesten 2020. február 27-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában