Dráma

2017.09.08. 14:16

Volt szerelme ölte meg a nagykanizsai nőt (videó)

Egy negyvennégy éves nő volt a tegnapi nagykanizsai gyilkosság áldozata. Az elkövetőt – egy 39 éves férfit – a helyszínen letartóztatták.

Nagykanizsa, 2017. szeptember 7. Rendõrök helyszínelnek 2017. szeptember 7-én a nagykanizsai Csányi utcában, ahol holtan találtak egy 44 éves nõt. A Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság közlése szerint gyilkosság történt, a gyanúsított 39 éves N. Tibort a közelben elfogták. MTI Fotó: Varga György

Korábban már beszámoltunk a szörnyű esetről, amely a zalai város egyik csendes utcájában történt csütörtökön délelőtt. A police.hu információi szerint a gyilkos és áldozata korábban egy párt volt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi egy heves veszekedés után késsel többször megszúrta és megvágta korábbi barátnőjét, aki a helyszínen életét vesztette. Az elkövető, N. Tibor az emberölés után magát is megsebesítette, de sérülése nem volt súlyos.

A gyilkos eszközök egyike. Forrás: police.hu

A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és eljárást indított a nagykanizsai férfi ellen.

A férfi egy vitát követően szúrta és vágta meg a nőt. Forrás: police.hu

A zaol.hu információi szerint a megyei főügyészség indítványa alapján a zalaegerszegi járási bíróság pénteken délután előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

Rabláncon az elkövető. Fotó: Pezzetta Umberto / zaol.hu

A tetthelyről készített rendőrségi videót itt tudja megtekinteni:

(Borítókép: MTI / Varga György)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában