Hirdetés

2022.06.02. 09:27

Café Jardin – az édes nyugalom

Ha valaki egy csendes, nyugodt helyre vágyik, ahol isteni sütemény és finom kávé mellett lehet beszélgetni, romantikázni, keresse Eger legújabb cukrászdáját. A csodálatos Servita Udvarban egy fiatalos, igényes hely fogadja a vendégeket, ahol a G&D Kézműves Cukrászdába és Pékség különleges süteményeiből válogathatunk. A helyválasztásról és a kínálatról Szabó Zoltán tulajdonossal beszélgettünk.

- Számos kávézó, cukrászda várja már vendégeit Egerben. Miben más a Café Jardin?

- A Servita Udvar meghittséget, nyugalmat, áraszt. A belvárosban van, mégis madárcsicsergés vesz körül minket. A tavalyi évtől az itt működő apartmant üzemeltetem, és úgy tapasztaltam, hogy a környéken – a Dobó teret kivéve - nem tudnak beülni az emberek egy finom reggelire, kávéra, süteményre. Pedig az igény megvan rá az egriek, és a turisták részéről egyaránt. Az apartmant felújítottuk, így már összesen 8 apartman és szoba 22 teljes értékű, hotelminőségű ággyal várja vendégeit. Mivel a szálló vendégeinknek kínálunk svédasztalos reggelit, ezért a külsős vendégek számára is nyitva vagyunk. A hozzánk betérők kérhetnek svédasztalos, illetve á la carte reggelit, rántottákból, omlettekből, és más finom ételekből is választhatnak. A szállás neve továbbra is Servita Udvarház marad, a Café Jardin-nek külön weblapja, Facebook-oldala lesz.

- Mi jellemzi a kínálatot? 

- Süteményeink a G&D Kézműves Cukrászda és Pékség méltán közkedvelt finomságai. Már kétszer nyerték meg az ország tortája versenyt, és a modern cukrászművészet természetes alapanyagait felhasználva nyújtanak különleges gasztronómiai élményt mindenkinek.  Mandula- és zablisztből, prémium minőségi csokoládék, alapanyagok felhasználásával készülnek a sütemények, melyek között laktóz-, glutén-, és cukormentes termékeket is találunk. A finomságok mellé egy kiváló olasz kávé több mint húszféle különlegességével, csapolt cseh sörrel és belga meggysörrel, valamint kiváló egri borokkal is készülünk.

A képek itt megtekinthetőek:

- Mire figyeltek a dizájn kialakítása során?

- A cukrászda egy rendezett, füvesített, virágos belső udvarban található. Nevünk is erre a kerthangulatra utal, így a növények világát igyekszünk visszaadni odabent is a falakon lévő tapétákkal, a zöld, kék, sárga színű bútorokkal. Fiatal, modern belsőre törekedtünk, amely mégis barátságos hangulatot, nyugalmat áraszt. Június 2-ától minden nap reggel 8-tól este 7 óráig vagyunk nyitva, és a Servita, valamint a
Harangöntő utcáról is egyaránt be lehet térni hozzánk.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában