Hirdetés

2022.11.23. 12:06

A folyamatos növekedés útján a Sanatmetal Kft.

Tovább bővíti munkavállalói állományát az egri székhelyű, 100 százalékban magyar tulajdonú Sanatmetal Kft. A cég a rendkívüli gazdasági kihívások ellenére kiemelkedő eredményekkel zárja az évet, aminek köszönhetően 2023-ban tovább bővítik gyártásukat. Ez további 50 munkahelyet hoz majd létre zömében szak- és betanított munkások számára.

Forrás: Sanatmetal Kft.

A cég jelenleg 320 fő munkavállalót foglalkoztat, azonban a termékeik iránti növekvő kereslet okán bővítik gyártási kapacitásukat.

Az Egészségipari Támogatási Program keretében korábban mintegy 1,5 milliárd forintos fejlesztést hajtottak végre, megújult a telephelyük, valamint új termelő gépeket is beszereztek.

Most a cég műszer gyáregységének fejlesztése következik. Jelenleg ezen a részlegen 30 főt alkalmaz a vállalat, azonban a műszerek iránti egyre nagyobb kereslet okán újabb gépeket vásárol a cég, ezek működtetéséhez pedig további munkavállalókra van szükség. A bővülés során megnyíló új pozíciók a CNC gépkezelő, gépi forgácsoló, köszörűs, lakatos, csiszoló és minőségellenőr. A keresésük és felvételük már idén elkezdődik.

A Sanatmetal Kft. büszke arra, hogy a jelenlegi nehéz időkben is képes a fejlődésre és bővülésre, de arra még inkább, hogy válságálló cégként biztos és hosszútávú munkahelyet tud teremteni dolgozói számára. A vállalat folyamatosan támogatja munkavállalóit, idén már kétszer hajtottak végre béremelést, valamint a rugalmas béren kívüli juttatási rendszert is bevezették annak érdekében, hogy támogassák dolgozóikat életszínvonaluk megőrzésében, fenntartásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában