Hirdetés

2023.01.27. 10:15

Stílusos hódítók – Férfi napszemüveg divat 2023

Azt talán nem érdemes magyarázni, hogy a napszemüveg mennyire divatos viselet. Egy jól kiválasztott darab könnyen az ember szívéhez nő, míg más modellek egy-egy különleges alkalmi megjelenést tesznek emlékezetessé. Már Hollywood aranykorában is az igazi szívtiprók védjegye volt, és ez mit sem változott azóta. Nézzük, hogy alakul a férfi napszemüveg divat 2023 -ban!

Forrás: canva.com

Vastag keretek 

A jól bevált férfi napszemüveg klasszikusoktól nehéz elvonatkoztatni, hiszen a régi ismerősöket komfortos viselni. Ennek ellenére érdemes egy frissítő csavarral feldobni a megunhatatlan darabokat és kipróbálni egy igazán trendi, vastag keretes modellt! A robosztus keretek merész megjelenést kölcsönöznek a klasszikus formáknak. Csak szeretni lehet!

Szögletes formák

A kerek napszemüveg férfi fazonjai hosszú évtizedeken át uralták a trendeket – gondoljunk csak vissza John Lennon ikonikus szemüvegére – ezért éppen itt az ideje, hogy átadják a helyüket valami másnak! A szokatlanul szögletes formák üdítő változást hoznak a férfi napszemüveg divat alakulásába. Ezek a darabok különösen jól mutatnak hétköznapi viseletként is, akár egy egyszerű farmerrel és kötött pulóverrel vagy inggel.

Forrás: canva.com

Élénk színű lencsék 

Bár a színes lencsékről elsőre a női modellekre asszociálunk, a márkás napszemüvegek férfi változatai között is egyre több az olyan darab, ami élénk színű, kevésbé sötét lencséjével mindenkit levesz a lábáról. Noha merész vállalásnak tűnhet, valójában meglepően jól működik szinte minden fajta stílusú és karakterű férfin.

Miket tartogat még számunkra a férfi napszemüveg divat 2023-ban?

A robosztus, vastag keretek mellett nehéz szó nélkül elmenni, míg a szögletes formák frissességet, az élénk színű napszemüveg lencsék pedig nem kevés merészséget csempésznek az idei férfi napszemüveg felhozatalba. De mit tartogat még számunkra a férfi napszemüveg divat 2023-ban?

Idén is népszerűek a 2022-ben felkapott áttetsző keretek, és továbbra se mennek ki a divatból a tetőtől talpig sötét darabok, valamint a klasszikus, kerek formák sem. A bevált típusok mellett újra fénykorukat élik a 90-es évekből ismert fazonok, amelyek annyira feltűnőek, hogy csak a legmerészebb divatdiktátorok merik bevállalni őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában