Hirdetés

2023.09.19. 14:47

Álláslehetőségek a menedzsment területén Veszprémben

Veszprém városa izgalmas lehetőségeket kínál azok számára, akik vezetői pozícióban helyezkednének el, ezáltal közvetlen hatást gyakorolva egy vállalat működésére. Ilyen típusú lehetőségek egyebek mellett a VeszpremAllas.hu weboldalán is elő szoktak fordulni, vagyis mindenképpen érdemes figyelemmel kísérnie a portál kínálatát azoknak, akik vezetői ambícióikat kamatoztatnák a munkaerőpiacon. Íme néhány példa az itt felbukkanó lehetőségekre!

Heol.hu

Üzletvezető-helyettes

A portál kínálatában a napokban megjelent egy üzletvezetői-helyettes pozíció, méghozzá egy Veszprém-közeli apartman szálláshely jóvoltából. A munkakör feladatkörét olyan tevékenységek jelentik, mint például a szálláshely üzemeltetésében való aktív részévétel, az apartmannál dolgozó kollégák munkájának megszervezése és ellenőrzése, az árubeszerzés, a vendégélmény maximalizálása, továbbá az adminisztratív teendők elvégzése.

A munkakör betöltésének alapvető követelménye a B kategóriás jogosítvány megléte, a precíz és elhivatott munkavégzés képessége, az ápolt megjelenés, a vendégközpontúság, valamint a kiváló kommunikációs készség. A vendéglátásban vagy szállodaiparban szerzett tapasztalat pedig külön előnyt jelent a pályázatok elbírálása során. További részleteket itt találhat: https://veszpremallas.hu/allasok/menedzsment.

Ellátási lánc ütemező

A VeszpremAllas.hu kínálatában az ellátási lánc ütemező pozíció felbukkanására ugyancsak volt már példa. A feladatok ez esetben meglehetősen változatosan alakultak, számos tevékenységeket magukban foglaltak. Ide volt sorolható egyebek mellett a nyersanyagok- és alkatrész-szintek beállítása, a beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartás, a beérkező anyagok nyomon követése, a logisztikai/beszerzési akciótervek megszervezésében való aktív részvétel, a leltározás támogatása, a logisztikai protokoll kialakítása, valamint az adminisztrációs feladatok ellátása. Felelősségteljességéből adódóan a pozíció betöltéséhez legalább 2-3 éves releváns szakmai tapasztalatra volt szükség.

Művezető

A sorból a művezetői munkakör sem maradhat ki, amelynek megjelenése szintén nem szokatlan a VeszpremAllas.hu esetében. Konkrét példát említve korábban előfordult, hogy egy bútorgyártással foglalkozó céghez kerestek művezetőt, ahol is az alapvető feladatokat a dolgozók munkájának irányítása, a munkafeltételek megteremtése, a technológiai előírások betartatása, a gyártás felügyelete, illetve az új termékek technológiájának kidolgozása jelentette.

A pozíció esélyes megpályázásához minimum faipari technikusi végzettségre, vagy legalábbis ezzel egyenértékű szakmai tapasztalatra és tudásra volt szükség. Emellett fontos elvárásként tekintett a munkáltató a felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (főként Excel, Word), a műszaki rajzok olvasásának képességére, továbbá a kiváló problémamegoldó készségre. Azok pedig, akik felsőfokú végzettséggel és a legalább 2 éves releváns tapasztalattal is rendelkeztek még nagyobb eséllyel szállhattak versenybe az állás megszerzéséért.

Raktárvezető

Végezetül a raktárvezetői pozícióról sem feledkezhetünk meg, ami szintén ideális választás lehet azok számára, akik felelősségteljesebb munkakörben kamatoztatnák tudásukat. Egy korábbi hirdetésben például fémmegmunkálással foglalkozó céghez kerestek raktárvezetőt, amelynek betöltésével olyan feladatok jártak, mint az áruátvétel/árukiadás koordinálása, a raktári dolgozók munkájának irányítása, a raktári ügyviteli rendszer kezelése és a termelési folyamatok támogatása.

A munkakörhöz kapcsolódó alapvető feltételként a középfokú logisztikai végzettséget, a jó kommunikációs- és problémamegoldó készséget, valamint a precíz munkavégzés képességét nevezte meg a munkáltató. Mindezen kívül a hasonló területen szerzett tapasztalat és a targoncavezetői jogosítvány megléte külön előnyként jelent meg a követelmények listájában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában