Hirdetés

2023.09.20. 11:16

Munkalehetőségek a szállítás és fuvarozás területén Szolnokon

A szállítás és fuvarozás berkein belül számos elhelyezkedési lehetőség adódhat Szolnokon. A város központi elhelyezkedése, kiváló infrastruktúrája, továbbá erős logisztikai szektora minden feltételt megteremt a területen történő karrierépítéshez.

Heol.hu

Forrás: SzolnokAllas.hu

A szállítás és fuvarozás berkein belül számos elhelyezkedési lehetőség adódhat Szolnokon. A város központi elhelyezkedése, kiváló infrastruktúrája, továbbá erős logisztikai szektora minden feltételt megteremt a területen történő karrierépítéshez. Ennek megvalósításához jó eszközként funkcionálhat a SzolnokAllas.hu weboldala, amely portálon a szállítás, fuvarozás álláskategória alatt is szoktak előfordulni lehetőségek. Íme néhány példa ezekre!

Tehergépkocsi-vezető

A SzolnokAllas.hu kínálatában nemrégiben elérhető volt egy tehergépkocsivezetői pozíció. Egészen pontosan egy szolnoki telephelyű céghez kerestek C kategóriás jogosítvánnyal rendelkező sofőrt darus-billencs jármű vezetésére, illetve a helyi fuvarfeladatok ellátására. A munkakör betöltésének a meghatározott jogosítvány megléte mellett alapvető feltétele volt a többéves gépjárművezetői tapasztalat is. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán a rugalmasság, a felelősségteljes hozzáállás, valamint a pontosság bírt kiemelt fontossággal.

Fuvarszervező

Fuvarszervezői pozíció szintén előfordult már a SzolnokAllas.hu felületén. Példának okáért korábban egy nemzetközi fuvarozási területen tevékenykedő cég hirdette ezt a lehetőséget, ahol is az alapvető feladatot a vállalat saját kamionjainak az irányítása jelentette. Ez egyúttal olyan tevékenységeket is magában foglalt, mint például a kamionsofőrökkel és osztrák megbízókkal való kapcsolattartás, a fuvarfeladatok kiosztása és nyomon követése, a fuvarozás során felmerülő problémák hatékony orvoslása, továbbá a fuvarokkal kapcsolatos adminisztratív teendők ellátása.

A pozíció esélyes megpályázásához pedig aktív tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudásra, magabiztos számítógépes ismeretekre (főként MS Office programok), valamint kiváló kapcsolatteremtő- és problémamegoldó képességre volt szükség. Mindemellett külön előnyt jelentett a pályázatok elbírálása során a releváns fuvarszervezői tapasztalat, illetve a szolnoki lakcím.

Autóbuszvezető

Az autóbuszvezetői álláslehetőség megjelenése szintén nem szokatlan a szállítás, fuvarozás álláskategória alatt. Egy korábbi hirdetés esetében például adott cég dolgozóinak mindennapi szállítására kerestek buszsofőrt. Az elvárások tekintetében alapvető követelmény volt az alapfokú végzettség, továbbá az érvényes okmányok megléte, beleértve a D kategóriás jogosítványt, a gépjárművezetői kártyát, valamint a gépjárművezetői képesítési igazolványt. Mindemellett előnyt jelentett az elbírálás során a legalább 1 éves releváns szakmai tapasztalat, az elhivatottság, a megbízhatóság és a hosszútávú elköteleződésre való hajlandóság.

Ételfutár

Végezetül az ételfutár pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelyek kapcsán a mindennapi feladatokat a megrendelt ételek házhozszállítása, illetve a készpénzkezelés jelenti. Ezen munkakörök viszonylag egyszerűen betölthetőek, hisz jellemzően csupán B kategóriás jogosítványra, vezetési rutinra, helyismeretre és olykor saját gépjárműre van szükség az esélyes megpályázásukhoz. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében az udvariasság, az ügyfélközpontúság és a pontosság szokott az elvárások között szerepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában