Szponzorált tartalom

2020.08.04. 10:51

3+1 szokatlan menyasszonyi cipő

"Bride and Groom Sitting In Their Wedding Attire, wedding dress, tux, bouquet, veil, etc, on some old wooden steps. Both are wearing canvas tennis shoes. Brides shoes are Sparkling pink and the Grooms are black. Image is from the shoulders down only. Copy Space."

Fotó: Getty Images

Szerencsére már nincs kőbe vésve, hogy egy menyasszony csak fehér menyasszonyi ruhában és csak hozzá illő fehér cipőben léphet az oltárhoz. Azoknak a vagány menyasszonyoknak, akik szeretnének szakítani a hagyományokkal és valami extrára vágynak már nincs megkötve a kezük.

Ha a menyasszonyi ruha választásában nem is szeretnél elszakadni teljesen a hagyományoktól, még mindig ott van az esküvői cipő kiválasztása, ahol már szabadon engedheted a fantáziádat.

Egyre többen bátorodnak fel és választanak valamilyen szokatlan cipőt a saját esküvőjükre. Lázadás a konvenciók ellen? Lehet. De sokkal inkább az önkifejezés eszköze, egy lehetőség, hogy ezt a csodás napot még személyesebbé tedd, hogy igazán önmagad lehess.

Következzen 3+1 menyasszonyi cipő, ami nyerő választás, ha valami egyedire vágysz.

1. Converse

Igen, jól látod! A Converse a mai menő menyasszonyok egyik gyakori választása. Az igazi sneaker rajongók még az esküvőjükre sem válnak meg a kedvenc Converse sportcipőjüktől. Hogy ez mennyire trend, azt mi sem bizonyítja, minthogy a márka maga dobta piacra nemrégiben az esküvői kollekcióját.

2. Color-blocking

Színes egyéniségnek tartod magad? Nem szeretnél beleszürkülni a hétköznapokba és az esküvődön is valami izgalmasra vágysz? Bátran viselj a menyegzőn élénk színű cipőt. A cipő színével harmonizáló virágcsokor és esküvői dekoráció egy kerek egésszé teszi a kirakóst, ahol minden egyes puzzle-nak megvan a helye. A Tamaris cipők között igazán ütős magassarkúkra lelsz. Biztos lehetsz benne, hogy eláll a vendégsereg lélegzete, ha egy meglát egy ilyen trendi cipellőben.

3. Western, lovagló csizma

Az esküvői stílus világában néhány éve már hódít a country. Egyre több pár dönt a country stílusú esküvők mellett. Nem véletlenül, hiszen ezek az esküvők sokkal otthonosabbak és barátságosabbak, mint a csili-vili kristálypoharas, sokszor feszengős menyegzők világa. A természet közelsége, a szabad levegő, a földszínek és a vadvirágos dekorációk mind nagyon barátságos hangulatot árasztanak. Ha igazán bevállalós vagy, akkor autentikusan ehhez a milliőhöz öltözködsz. És hogy mi a country stílushoz tökéletesen passzoló lábbeli? Egy igazi western lovagló csizma!

4. Valami kék

Az angolszász babona szerint az esküvőn a menyasszonynak viselnie kell valami újat, valami régit, valami kölcsönkapott dolgot és valami kéket. És hogy miért éppen kéket? Azért, mert a kék már az ókor óta a hűség és a tisztaság jelképe. Már Magyarországon is egyre többen hódolnak ennek a babonának. A legtöbb menyasszony egy kék harisnyakötővel ki is pipálja ezt a feltételt, de egy vagány menyasszony nem éri be ennyivel. És miért is tenné, ha a menyasszonyi ruhájához akár egy dögös, kék színű magassarkút is viselhet. Ráadásul a Pantone is a klasszik kék színt választotta a 2020-as év színének. Így a siker garantált! A Tamaris cipők között is találsz igazán szép, kék cipőt, ami remek választás az esküvődre.

Tipp az esküvői cipő választáshoz

Bármilyen cipőt is választasz, ne feledkezz meg a legfontosabbról. Lehet egy cipő bármennyire is trendi, de ha az első órában feltöri a sarkad, nagyon bánni fogod.

Olyan cipőt válassz, ami jól tartja a lábad. Lesz elég dolog, ami miatt izgulni fogsz, nem kell, hogy azon is aggódj, hogy te leszel a következő Hamupipőke, aki elhagyja a cipőjét. A kényelemmel kapcsolatban pedig ne áltasd magad olyannal, hogy majd betörik, meg majd pici használat után kényelmes lesz! Már az első próba alkalmával is legyen kényelmes a kiválasztott cipellő.

Ha megvan a cipő, ne felejtsd el egy kicsit bejáratni. Persze nem a forgalmas utcán vagy bevásárlás közben kell az esküvői cipődben parádézni, de otthon a négy fal között igenis érdemes időnként felpróbálni és járkálni benne, hogy a lábad hozzászokjon a hordásához.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában