hirdetés

2019.11.04. 11:07

A Cutler Eger a nagyközönség számára is megnyílt a napokban

Egy hosszú időszak utolsó állomásaként megnyílt Egerben a Cutler Fitness by Allure A 2017. májusától egészen 2019. októberéig zajló munkálatokban több száz munkás, több tucat vállalkozó vett részt. Rengeteg átdolgozott éjszaka, hosszú hétvégék, kitartó kollégák és hittel, erőn felül teljesítő szakemberek eredménye, hogy egy professzionális, a mai kor elvárásainak megfelelő terem nyílt Egerben.

A konditerem gépparkját Kathi Béla, a magyar testépítés, erőemelés és erősember sport egyik legsikeresebb és legnépszerűbb alakja válogatta össze. Több mint 1500 négyzetméteren található 200 olyan testedző szerkezet, melyek típusai a világ élvonalába tartoznak: Hoist, Atlantis, Eleiko, Hammer Strengh, Precor Icarian, Cybex. A kardió tekintetében is valódi 21. századi lehetőségeket kínál Eger legnagyobb terme, hiszen az Intenza érintőképernyős és multimédiás idei gépei kerültek beszerzésre. Külön női, elszigetelt részleg is kiépítésre került, ami kimondottan a hölgyek igényei szerint lett berendezve. A funkcionális és küzdősport terem is színesíti a szolgáltatásokat, egy eredeti oktagon (MMA ketrec) pedig lehetőséget nyújt arra, hogy azon a fronton is kipróbálják magukat a sportolni vágyók.

A rekreációt támogató wellness központ tartalmaz két beltéri és egy kültéri medencét, ezen kívül egy panorámás, rönkhatású finn szaunát, infraszaunát, jeges merülőmedencét, gőzkabint, hammam testkezelőt, szoláriumot és infratrainer. Ezen szolgáltatások megálmodásában a motiváció a test és lélek erősítése, feltöltődése, és megújulása volt.

Természetesen, hogy teljes legyen az egészséges életvitel támogatása, a komplexum magába foglal egy olyan éttermet, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő és minőségű ételeket. A séfek amerikai, olasz, japán, thai és persze magyar fogásokkal készülnek.

Jelenleg az edzőterem nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára, mely november 2-től látogatható.

ÁRAK: Fitness napijegy 1 490 Ft, bérlet 12 900 Ft/ hó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában