Szponzorált tartalom

2019.11.14. 14:13

A hely, amire az egész ország büszke lehet

Ezzel a gondolattal nyitotta meg a Cutler Fitness by Allure komplexumát a magyar testépítés legendája, Kathi Béla.

A sport és az egészséges életmód víziójával kezdődött több mint két évvel ezelőtt az a munka, aminek elérkezett az első komoly mérföldköve. Átadásra került az 1500 m2-es konditerem, emellett lehetőség van a wellness szolgáltatásokat is igénybe venni a vendégeknek.

A mozgás és lazítás mellett a gasztronómia sem szorul háttérbe, hiszen az Allure Bisztró is megnyitotta kapuit a komplexumban. Fontos megemlíteni, hogy a szolgáltatási portfólió egy következő ütemben tovább bővül, hiszen két szinten várják majd a pihenni vágyókat szállodai szobákkal és lakosztályokkal.

Amint belép az ember az épületbe, akkor azonnal elfogja egy olyan érzés, hogy ezt soha nem akarja nélkülözni a továbbiakban. A profizmus, luxus és a sportszakmai szempontok kiváló elegyet alkotnak, gyakorlatilag egy sima edzés már-már egy egész napos programmá alakulhat. Közel kétszázötven gép várja a sportolni vágyókat, melyek a piac jelenleg kapható legmagasabb színvonalú termékei. Nem véletlen az sem, hogy a jelenkor testépítő és fitness világának elismert alakjai sem tudtak betelni a látottakkal.

A megnyitó alatt zsúfolásig megtelt az épület, együtt edzhettek az érdeklődők Bereczki Krisztiánnal és Bohos Kornéllal, de lehetőség volt fotózkodni és beszélgetni a társtulajdonos Kathi Bélával, illetve Tóth Dániellel és Kökény Bélával. A fitness tekintetében jelen volt Salamon Dia, Szabó Niki és Béfeki Brigitta, ezzel is emelve a rendezvény színvonalát.

Edzés után a résztvevőknek lehetőségük nyílt arra, hogy éljenek a wellness szint nyújtotta élményekkel, legyen szó a termálvizes medencékről, gőzkabinról, finn- és infraszaunákról, vagy esetleg a sókabinról. A regenerálódás rendkívül fontos, így a jeges merülőmedencét is birtokba vehették a vendégek.

Egy ilyen egészségtudatos napot nem lehetett másképp zárni, mint egy kiváló alapanyagokból készült vacsorával, amit helyben, a komplexumban található Allure Bisztróban készítenek. A választék rendkívül széles, érdemes végig kóstolni az egész étlapot. Legyen szó kulináris élményekről vagy versenydiétáról, mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbbet.

Összességében elmondható, hogy a mai kor elvárásainak tökéletesen megfelelő komplexum épült Egerben, de nem csak a helyiek, hanem az egész ország legnagyobb örömére.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában