Szponzorált tartalom

2019.09.30. 11:00

A Home and Decor Áruház már most felkészült az őszre és a télre

Már most felkészültünk Egerben az őszi és karácsonyi ajándékozási rohamra a Home and Decor áruházban – tájékoztatta a Heol olvasóit az egri üzletvezető. Az áruház mottója: itt megtalálható minden, ami a szép álom otthonhoz kell!

Több száz m2-en mintegy 10.000 ezer fajta válogatott árukészlet várja a vásárlókat a legjobb árakon! A több mint egy éves működésünk után elmondhatjuk, hogy nagyon jók a vásárlói visszajelzések; folyamatosan dicséretet kapunk az áruválaszték, illetve az árképzésünk vonatkozásában. A

leggyakrabban elhangzott mondat az az, hogy hiánypótlóak vagyunk Egerben, nagyon kellet már a régióba egy ilyen választékkal rendelkező áruház.

Sokan akár 60-80 km-es távolságból is érkeznek hozzánk. A választékról röviden – a legújabb trendek és lakberendezési stílusok saját import, illetve saját gyártatású termékek csak néhány termék kategóriát említve a teljesség igénye nélkül: vintage, rusztikus stílusú lakásfelszerelés, német üvegkristályok, porcelán termékek, ajándéktárgyak: halloween-re, karácsonyra, minden szezonra, születésnapra, névnapra, konyhai kiegészítők, mintegy 80 fajta boros-pálinkás sima és figurás üvegek, dekorált poharak, korsók, vicces ajándéktárgyak, esküvői kellékek, legény- és leánybúcsús ajándékok, party termékek, táskák, pénztárcák, kerti és virágkötészeti termékek, kaspók, kosarak, üveg, kerámia vázák, prémium kategóriás selyem virágok, kreatív alapanyagok, szalvéták, pickek, kopogtatók, papír dekorációs doboz szettek, ékszertartók, faliképek, fotó albumok, képkeretek, párnák, plédek, asztalterítők

óriási választékban.

 

Már most óriási választékban kaphatók őszi dekorációs termékek illetve karácsonyi ajándéktárgyak. A beszerzési csapatunk folyamatosan járja a világ legnagyobb kiállításait és a legújabb trendekhez igazítja a központ beszerzéseit a távol-keleten és Európában is.

Címünk: Eger, Régi Cifrakapu út 26.

Nyitva: H-P 8-19 Sz:8-16

A vásárlók részére ingyenes parkolást biztosítunk az áruház udvarán elhelyezkedő 1000 m2-es parkolóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában