szponzorált tartalom

2020.07.30. 16:41

A vásárlók bizalmának megszerzése válságos időben

Close up of shipping labels with bar codes on cardboard boxes sitting on a motorized conveyor roller system

Fotó: Mint Images

A koronavírus okozta bizonytalan helyzetben a vásárlók kétszer is meggondolják, hogy a pénzüket mire és hol költik el. Mivel a bizalmuk alaposan megrendült, ezért nagyon fontos, hogy a kereskedelmi egységekben minden szempontból megfelelő kiszolgálást kapjanak. Ez ugyanúgy vonatkozik a termékek minőségére, mint ahogy az adminisztrációra és a raktározási, árazási folyamatokra.

Etikett címkét minden termékre!

A hatékony munkafolyamatokhoz a legjobb megoldás a vonalkód olvasó rendszer használata. Ez lényegében azt jelenti, hogy a termékekre etikett címke kerül. A címkén megjelenő számkód alapján azonnal be lehet azonosítani a gyártó országot, a gyári számot és a termék cikkszámát. Az etikett címke kínálat meglehetősen változatos képet mutat. Vannak például thermo, papír, illetve műanyag alapú címkék is, de természetesen nem csak alapanyagban különböznek egymástól, hanem méretben is kiszerelésben is. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, elsősorban a felhasználás helyétől, a termékek jellemzőitől és persze az egyénileg felmerülő igényektől függ.

Vonalkód olvasó rendszeré a jövő

Ahhoz, hogy a vásárlók maximálisan elégedettek legyenek a kiszolgálással, nagyon fontos, hogy gyorsan és kényelmesen tudják lebonyolítani a vásárlást. A mai rohanó világban nincs idejük arra, hogy hosszasan a sorban álldogáljanak. Erre kínál nagyon jó megoldást a vonalkód olvasó rendszer, aminek az alapja, hogy minden termékre rákerül az etikett címke. A címkézést követően egy megfelelő eszközzel bárhol, bármikor könnyen le lehet olvasni a termék vonalkódját miközben az adatok automatikusan bekerülnek a számítógépes rendszerbe.

Teljes körű szakértői segítség

A minden tekintetben megfelelő vonalkód olvasó rendszer kiépítéséhez nélkülözhetetlen a szakértői közreműködés. A Digicode munkatársai mindenben segítenek az etikett címke kiválasztásától kezdve, a vonalkód generáláson át egészen a vonalkód olvasásra alkalmas eszközök megvásárlásáig. Minden esetben egyedi megoldásokat nyújtanak és igény esetén technikai támogatást is nyújtanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában