hirdetés

2018.08.09. 14:32

Augusztusban is Shopping Day az Agria Parkban!

Élvezd ki az utolsó forró napsugarakat mielőtt beköszönt az ősz!

A szezonvégi pihenésedhez még beszerezheted a legszükségesebb kellékeket, még nem késő bevásárló túrára indulnod! Üzleteinkben viszont már egyre több polcon ott sorakoznak az őszi kollekció darabjai is, amelyek közül izgalmas élmény a válogatás!

(M)Eleged van már nyárból? Ha te inkább gőzerővel készülsz vissza az iskolapadba, akkor se csüggedj! Az üzletekben minden szükségeset megtalálsz a sulikezdéshez, mint iskolatáska, írószer, vagy új tanévkezdő szett!

Bármi legyen is a terved, augusztus 14-én akár 50% kedvezménnyel várnak üzleteink, hiszen újra Shopping Day a Parkban! Gyere és szerezz be mindent kedvezményes áron, legyen az akár még egy kis nyári, vagy már a legújabb őszi trend! Frissítsd fel ruhatárad, vagy keresd meg a legjobb iskolatáskát, és spórolj!

Látogass el augusztus 14-én az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozz magaddal kupont, melyet letölthetsz a www.agriapark.hu oldalról, kivághatsz az Egri Magazin aktuálisszámából, vagy kinyomtathatod a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában