Hirdetés

2019.08.13. 09:54

Bor, mámor, stifolder

Tudják mi az a Stifolder? Itt az alkalom, hogy egy kellemes, nyári slow food vacsora keretében három tehetséges férfi tolmácsolásában megismerjék a Graefl kastély és biomajorban. A Great Taste Awards nemzetközi alapanyagverseny londoni nyertese, Papp Gábor termelő egy baranyai Feked nevű csodafaluból érkezve megmutatja hogyan készül a sváb kolbászkülönlegesség az 1700-as évek óta.

Gyüjtő Ádám a Graefl kastély Slow food séfe pedig azt, hogy modern formában hogyan lehet újragondolni.

Mindehhez egy egri borász érkezik Nyolcas Ádám személyében, aki elmeséli mitől “lassú bor” azaz Slow Wine a Nyolcas és fia borászat és persze, hogy milyen nedűk illenek a stifolder kolbászokból készült ételekhez.

Mitől Slow travel hely Kétútköz? Hol élt az 1900-as évek leggazdagabb családja a Graefl? Hogy néz ki egy szecessziós vidéki kastély? Mennyi idő míg 0 km-es lesz egy étterem?

A vacsora helyszínét a Slow mozgalom elnöke, Szekeres Diána és a Graefl Kastély tulajdonosa Szerencsés Györgyi mutatja be Önöknek.

Időpont: 2019.08.16. 19.00

Helyszín: Graefl Kastély és biomajorság

Vacsora/borkóstoló : 9 900.-Ft

regisztráció: [email protected]

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában