hirdetés

2019.09.05. 11:41

Egerbe érkeznek Balázsék

Nekivágnak az országnak Balázsék, hogy egy héten át minden reggel máshonnan köszöntsék a hallgatókat. Több ezer kilométert utazik a Rádió 1 idei őszi roadshowjának stábja, az egyik állomás Eger lesz. A hallgatók szeptember 11-én a Dobó István téren találják majd a stúdiót.

Sebestyén Balázsék bíznak abban, hogy a kitartó és lelkes egri hallgatókat ezúttal verőfényes napos idő fogadja majd, legutóbbi látogatásukkor ugyanis szakadó esőben gyűltek össze szép számmal azok, akik kíváncsiak kedvenceikre. Balázs elárulta, mindannyian nagyon szeretik ezeket a kitelepüléseket, örülnek, hogy ilyenkor személyesen is találkozhatnak a közönséggel.

A kitelepülésekre rengeteg olyan rajongó érkezik, akik egyébként nap mint nap sms-kel, üzenetekkel bombázzák a műsort, így szinte személyes ismerősökké váltak az elmúlt években. A Rádió 1 reggeli műsorának vezetői, Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani rengeteg ajándékkal és készpénz nyereménnyel is készülnek és mint mindig, az apró ajándékok, a közös fotózás és a dedikálás sem maradhat el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában