hirdetés

2018.06.22. 10:49

Egerben az Edda Művek

Június végén Egerben koncertezik hazánk egyik legsikeresebb rockbandája.

Ha van zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és megkerülhetetlen szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az.

Felsorolni is nehéz Magyarország egyik legnépszerűbb rock-zenekarának slágereit, melyeket az élet maga szült és amelyeken nem fog sem az idő, sem a folyton változó világ.

A buli előtt frissen látott napvilágot a zenekar 33. nagylemeze. Duplaalbumot adtak ki, az egyik CD Dalok a Testnek, a másik Dalok a Léleknek címmel. Az új album bemutatásával igazi nagy bulira készülnek.

 

Az Edda idei koncertkörútja a számok szerelmeseinek is érdekes lehet: a csapat 66 éves frontemberének, Pataky Attilának a vezetésével a 44 éves zenekar mostanáig 33 nagylemezt jelentetett meg, amelyből a legfrissebb 22 zeneszámot tartalmaz.

A meglepetésekkel tarkított élő nagykoncert felsorakoztatja majd a legnagyobb slágereket a „bakancsos” időktől napjainkig. Öveket becsatolni, igazi rock-ünnepre fel, 2018. június 29-én, este 9 órakor az EDDA művek zenél a szépasszonyvölgyi Márai Központban!

Részletek: www.marai-eger.hu

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában