hirdetés

2019.05.09. 11:26

Eötvös Cirkusz több év után, szuper produkcióval ismét Egerben!

Fotó: infocirkusz

Eötvös cirkusz 2019! – Új Szuper produkció!!

” MOSZKVA CIRKUSZ ” gálaműsor

Eötvös Cirkusz a manézs örök csodája minden nemzedéknek!

TÖBB ÉV UTÁN ISMÉT ÖNÖKNÉL!!

EGER

A KISASSZONY PIAC TERÜLETÉN

máj. 23.-tól-máj. 26.-ig

 

Az Eötvös Cirkusz 2019 évi műsorában igazi csemegét mutat be. Magyarországon utazó cirkuszban először láthatja a kedves közönség a Moszkva Cirkusz sztárjait felsorakoztató szuper produkciónkban! Ez egy vadonatúj kezdeményezés!!!

A lélegzetelállító artistaprodukciók, gyönyörű nemzeti kosztümök és koreográfiák garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak minden korosztálynak!

Természetesen, a hagyományos cirkusz műsorunkban, sok új cirkusz műsorszámokat is láthat a kedves közönség. Az igazi cirkuszműsorból nem maradhatnak ki, az idomított állatok sokasága: tigrisek, tevék, zebrák, watussik, lámák, lovak, kutyák, macskák, stb. Így műsorunk, az Eötvös Cirkusz garantált színvonalával kerül bemutatásra!

Ne hagyja ki ezt valóban látni kell, ha nem hisz a fülének higgyen a szemének! Felejthetetlen élményt nyújtunk önöknek! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez! Ne feledjék, cirkuszból sok van a világon, de Eötvös Cirkusz csak egy van!

ELŐADÁSOK:

csütörtökön és pénteken: 18.00 órakor

szombaton: 15.00 és 18.00 órakor

vasárnap: 15.00 – órakor

Csütörtök akciós nap: 2-öt fizet 4-et kap.

Pénteken a 2. jegy fél áron. Hétvégén mindjegy árából 500.-ft kedvezmény!!!

Kedveszmének a B szektorba érvényes, a szórólap felmutatása esetén.

infóvonal: 06/70 611 7777, www.eotvoscirkusz.com, Facebook: Cirkusz Eötvös

Cirkuszpénztár nyitva: 10-18 óráig

Keressen minket a FACEBOOKON, ismerje meg a művészek mindennapjait. Betekintést nyerhet a kulisszák mögé, tudja meg a legfrissebb híreket a 50 fős társulat életéről! Legyen tagja Ön is rajongó táborunknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában