Hirdetés

2018.10.05. 10:49

Glamour-napok az Agria Parkban!

2018. október 10-14-én Glamour-napok az Agria Parkban!

Légy részese egy különleges, álló divatbemutatónak, és frissítsd fel ruhatárad kedvezményesen ezen a hétvégén!

Az őszi idő egyre hűvösödik, mi pedig egyre melegebb ruháinkat vesszük elő. Bár az időjárás néha igencsak zord ebben az évszakban, a te ruhatárad nem kell, hogy ezt tükrözze! Lépj ki a hétköznapok szürkeségéből! Dobd fel gardróbod őszi divatos színekkel, mint bordó, smaragdzöld, mustársárga és mintákkal, mint a kockás és az ismét hódításra kész leopárd minta.

A Glamour-napok tökéletes alkalmat nyújt a megújulásra, és hogy felkészítsd ruhatáradat a hidegebb hónapokra, hiszen az Agria Park üzleteiben ezen a hétvégén akár 20-30%-os kedvezménnyel szerezheted meg a szezon legmenőbb darabjait!

Ha pedig nem lennél biztos benne, hogy melyek azok?! Segítünk!

A divat folyton mozgásban lévő világát erre a pár napra megállítjuk neked. Különleges, álló divatbemutatónk betekintést nyújt az ősz legújabb trendjeibe. A kiállítás keretein belül közel 40 összeállítást csodálhatsz meg üzleteink aktuális divatajánlataiból október 10-14. között az Agria Park földszintjén.

A kedvezményre jogosító kuponfüzetet és a résztvevő üzletek listáját a GLAMOUR magazin októberi számában találod. Ha a kedvenced nem találnád köztük, akkor se csüggedj, további kedvezményekről érdeklődj az üzletekben, valamint a www.agriapark.hu weboldalon!

Légyott a Parkban!

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában