hirdetés

2019.08.22. 13:02

Hamarosan itt az iskolakezdés, irány a Merkur Papír!

Sajnos hamar vége a nyári szünidőnek, és elkezdődik az iskola. A tanszerek beszerzésének ideális helyszíne a Merkur Papír boltok, a megye legnagyobb kereskedelmi papírírószer-hálózata.

Fotó: Daniel Beran

– Az iskolakezdésre minden évben már tavasszal elkezdjük a felkészülést üzleteinkben. Nem csak árúval, hanem akciókkal is készülünk. Ismert, több éve meglevő akciónk az ovis kupon, amivel leendő első osztályosoknak szeretnénk segíteni, olcsóbbá tenni az iskolakezdést. Minden Eger, és Gyöngyös körzetében található óvodába eljuttattuk ajándékkal együtt a 20 %-os vásárlásra jogosító kuponokat. 15 %-os vásárlásra jogosító kuponjainkat mindenki kérheti üzleteinkben. Kuponos akcióinkat szeptember 30-ig vehetik igénybe vevőink – mondta el Szarvas Dénesné ügyvezető igazgató.

A papírírószer-hálózat a vásárlóit napi akcióival is várja az iskolatáskákra és tanszerekre vonatkozólag, érdemes ezeket figyelni.

– Ha a vevőink nálunk vásárolják meg az iskolatáskát, mi ingyen meg is töltjük azt füzetekkel, írószerekkel. Ez az akció azonban csak a webáruházas rendelés esetén él, amely a www.merkur.hu internetes címen érhető el – tájékoztatott a Merkur Papír vezetője. – Az így megvásárolt terméket ingyenesen házhoz szállítjuk. Az akció időtartama 2019. 08. 30-ig tart. A vásárlóknak érdemes tudniuk azt is, hogy az áruválaszték minőségi, a legújabb dizájnnal rendelkező termékekkel készülünk.

Az iskolatáskák választéka bőséges: a Merkurban olyan amerikai márkájú, kiváló, kifogástalan minőségű, egyedi darabokat is megtalálhatnak, amelyeket sehol másutt nem. Ezenfelül pedig a legismertebb, legjobb márkák is helyet kapnak az üzleteikben.

– Igen hosszú múlttal rendelkezik a Merkur papír az írószerüzletek közül a megyében: 1998 óta működünk, várjuk vevőinket. Az egri Széchenyi utcán található boltunk 1949 óta töretlen népszerűségnek örvend. Fontos megemlítenem, hogy szakképzett eladókkal dolgozunk, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek. Legtöbbjük tanuló kora óta még ma is az üzletben végzi a munkáját. Tapasztalatuk sokat segít a vevők minél jobb kiszolgálásában. A Merkur munkatársai folyamatosan azon igyekeznek, hogy a vásárlói igényeket maradéktalanul kielégítsék, az esetlegesen felmerülő minőségi problémákat pedig gyorsan kezelik. A webáruházunk folyamatosan rendelkezésre áll vevőinknek, sok sok akcióval – nem csupán az iskolakezdés idején. Emellett hivatalos Facebook- oldalunkon is tájékozódhatnak kedvezményeikről a vevőink.

Ha tehát iskolatáskát, tanszereket vásárolna gyermekének, térjen be a négy megyei üzlet valamelyikébe. Az írószerüzletek Egerben a Széchenyi út 12. szám alatt, az Agria Park első emeletén, Gyöngyösön pedig a Mátyás király út 3. szám és a Szent Bertalan út 10. szám alatt találhatóak.

Higgye el, nem fog csalódni, hiszen a legjobb választás a Merkur Papír!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában