Hirdetés

2019.03.01. 09:16

HOME AND DECOR Ajándék és Lakásfelszerelés Áruház HÍREK-TRENDEK-AKTUALITÁSOK

AZ egri HOME AND DECOR ÁRUHÁZ vezetője tájékoztatta portálunkat az ajándékozási, lakberendezési aktualitásokról:

Áruházunkban nagy figyelmet fordítunk a trendekre és már teljes mértékben felkészültünk a tavaszi szezonra, a Nőnapra és a Húsvétra. Ebben nagy segítségünkre van a központunk, ahol 60.000 listázott termék található és a beszerző csoport Európa kiállításait folyamatosan járva az aktuális trendeknek megfelelő áruválasztékkal látja el egri áruházunkat.

Továbbra is nagy divat a levendula minta, ez a trend még tartja magát. Érdekesség, hogy legalább 200 fajta levendulás termékünk van, a porcelán és kerámia konyhai felszereléstől a díszpárnákig, a kaspókon, kosarakon át az illat mécseseken, illóolajokon keresztül a dísztasakokig, díszdobozokig, ékszertartókig.

Az esküvői választékra szintén nagy figyelmet fordítunk, a megyében és mondhatom az országban is kevés helyen van olyan széles választék, mint nálunk. Itt is legfőképpen a pasztellszínek dominálnak, legyen szó a homok ceremóniához szükséges dekor homokról vagy a fotóalbumokról. Kínálatunkban megtalálhatóak még a gyűrűpárnák, pezsgős szettek, vendégkönyvek, gyertyadíszek és még sok egyéb termék, így a dekoráció terén szinte mindenben tudunk segíteni az ifjú pároknak.

A tavaszi-, húsvéti termékek tekintetében is a pasztellszínek a nyerők. Rengeteg vintage stílusú pasztell fehér, szürke, púder rózsaszín, valamint egyéb színű fa fonott kosarunk, kerámia kaspónk, dekorációs termékünk van és természetesen húsvéti tojások, nyuszik, bárányok.

Jellemző még a nagyon kedvelt „HOME”, vagy „OTTHON” felírat, amely rengeteg termékünkön megjelenik.

Nagy szeretettel várjuk meglévő és leendő vásárlóinkat, mintegy 10.000 fajta termékkel, több száz kategóriában a 400 m2-es Áruházunkban.

Eger, Régi Cifrakapu u. 26.

Nyitva: H-P 8.00-19.00, Szo: 8.00-16.00

Keressétek egri áruházunkat a Facebook oldalunkon.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában