hirdetés

2018.07.12. 23:20

HRT Sziget, a Bikavér Ünnep üde színfoltja

Érdekes és egy kicsit különleges létesítményt láthattak a Bikavér Ünnep iránt érdeklődők az Érsekkertben. A látványosság nem volt más, mint a HRT Spedition szállítmányozási cég standja, a HRT Sziget.

Azt a kvízkérdést, miszerint „Mi volt az a közelmúltbeli egri rendezvény, amely során a HRT Szigeten túrópitét lehetett enni bogyós gyümölccsel, hozzá kétféle kézműves sört kóstolni?”, alighanem Cserős Petra tudná legkönnyebben megválaszolni. De nem csak a szigetszerű rendezvény egyik szervezője oldhatja meg a feladványt ezen információk alapján, hanem azok az üzleti partnerek is, akik meghívást kaptak az Érsekkertben felállított standra.

Amennyiben tovább csepegtetjük az információkat, például, hogy tíz ismert egri pincészet kínálta ott borait, közöttük a közkedvelt Bikavéreket, Furmintokat, Rosékat, akkor már sokkal több olyan „külsős” megfejtő is akad, aki kapásból rávágja: ez bizony az egri Bikavér Ünnep volt Szent Donát napján.

Paulik Géza, a szervező csapat egyik kulcsembere szerint a gasztronómia és a bor egymásra találását, a közösségépítést, illetve az üzleti kapcsolatok ápolását kívánták szolgálni a különlegesen megépített, három szintes, magasba emelt helyszínnel.

A HRT Spedition korábban is többször bemutatkozott már a megyeszékhely ezen meghatározó rendezvényén. Idén is a szerint az elv szerint próbálták megkomponálni a megjelenésüket, amit korábban is vallottak: legyenek egy kicsit különlegesek. Ennek eléréséért Rapcsok Róbert és a kivitelezéssel megbízott lelkes csapata igazán kitett magáért.

– Hogy sört is tettünk az asztalra a Bikavér Ünnepen? Szerintem ez természetes, hiszen mindig van olyan ember, aki arra vágyik, ami pont nincs – mondta tréfásan a szervező hölgy, akitől megtudtuk, hogy a meghívott üzleti partnerek a legszélesebb skálát képviselték a vizes cégtől az autógumi kereskedésen át a médiáig.

S hogy minden vendégük elégedett legyen, olyan ételkülönlegességek voltak kóstolhatók a standon, mint a marhapofa karamellizált zöldségekkel, kacsacomb párolt káposztával, kézműves hamburger, vagy a találós kérdésben már említett túrópite bogyós gyümölccsel.

A HRT Spedition elvárása, mely szerint a Bikavér Ünnep egy üde színfoltjaként, egy remek hangulatú hétvégén kívánták partnereiket vendégül látni, sikeresen megvalósult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában