Szponzorált tartalom

2020.07.07. 00:00

Nyugodt, színvonalas élet, eladó ingatlanok Egerben

Eladó ingatlant keres egy olyan gazdaságilag fejlett, gazdag kulturális élettel rendelkező városban, mint Eger? Oda köti családja, munkája, esetleg most készül ott letelepedni? Ha eladó lakás vagy családi ház iránt érdeklődik Egerben, a Startlak hirdetései között garantáltan megtalálja álmai otthonát.

Eladó lakás Egerben, esetleg egri családi házak szerepelnek elképzelései közt? A Startlak keresési beállításaival könnyedén testre szabhatja a találatokat, így egyszerűen megtalálhatja azt az ingatlant, mely álmai otthonaként minden téren maximálisan kielégíti igényeit. Heves megye székhelyeként Eger minden, a nyugodt, mégis megbízható életkörülményekhez szükséges adottsággal rendelkezik, melyek ideálissá teszik kis- és nagycsaládok számára egyaránt.

Az ingatlan a legjobb befektetés

Pénzének nem is találhatna jobb befektetési módot, mint az ingatlanvásárlás. Akár saját célra szeretne lakásra vagy családi házra beruházni, akár bérbe adást tervez, a befektetés gyorsan megtérül. Habár egyszerre kell nagyobb összeget kifizetni, az albérlet rendszeres magas költségei helyett saját tulajdonba fekteti pénzét. Ráadásul az ingatlan kiadásával folyamatos bevételi forrást biztosíthat magának és családjának.

A saját tulajdon szabadsága

Saját tulajdonú ingatlan esetén nem kell többet az albérlettel járó kritériumok és szabályok szerint élnie, saját ingatlanját maximális mértékben ízlése szerint formálhatja, rendezheti be, alakíthatja át. Ez a szabadság sokak számára segít meghozni az ingatlan vásárlásra irányuló döntést, hiszen egy saját otthon kialakítása mindenki életében kulcsfontosságú.

Nyugodt élet, biztos lehetőségek

Amennyiben új életet kíván kezdeni Egerben, a megbízható és magas színvonalú megélhetési lehetőségek felől garantáltan nem kell aggódnia, hiszen fejlett gazdasággal rendelkező városként Eger számos munkalehetőséget kínál a munkakeresők számára. Mindezt még jobban erősíti a környező településeken jelen lévő Bosch és Stühmer üzemek. A város a cégek és vállalkozások mellett ideális terepet biztosít mindazoknak is, akik szolgáltatásaikkal szeretnék az egri életet még kényelmesebbé tenni.

Eger, az ideális családi város

A Bükk lábánál fekvő Eger az ország egyik legszebb városa, mely a gazdag történelem emlékeit belvárosi utcáiban mind a mai napig őrzi. A családok számára itt mindig akad lehetőség a kikapcsolódásra, legyen az egy délutáni séta a várba, egy hétvégi lazítás a Török Fürdőben, vagy egy fantasztikus túra a környező erdőkbe. Itt a természet mindössze egy karnyújtásnyira van, hiszen a Bükk mellett a Mátra hegyvonulatai is könnyen megközelíthető távolságra helyezkednek el. A természetkedvelők számára minden hétvégére más-más kiránduló célpont áll rendelkezésre, melyek tökéletes helyszínek a kikapcsolódásra, a szabadtéri sportra, az aktív pihenésre.

Ingatlanok minden mennyiségben

Egerben igényeinek megfelelően számos eladó lakás és családi ház közül válogathat, melyeket a Startlak széles hirdetési választékának köszönhetően egy helyen, egyszerűen talál meg. Akár eladó lakást, akár eladó családi házat keres, a Startlak testreszabható beállításaival könnyedén rátalálhat álmai otthonára.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában