hirdetés

2018.03.01. 10:00

Pálinka fesztivál a 10 éves Agria Parkban

A tízéves jubileumot természetesen megünnepli Eger kereskedelmi központja: március 16-án és 17-én Pálinka fesztiválra várják a látogatókat.

Hogy elszállt az idő: márciusban 10 éve lesz, hogy megnyitotta kapuit Eger bevásárlóközpontja, az Agria Park. Az egykori Dohánygyár épületegyüttesének színvonalas modernizálása nemzetközi építészeti díjakat hozott, a több mint száz üzlet kínálata pedig sok vásárlót csábított a hevesi megyeszékhely belvárosának szélén álló komplexumba. Az Agria Park légkondicionált belső terekkel, üzlethelyiségekkel, bennük számos világmárkával várja vásárlóit, akik bevásárló körútjuk során házon belül intézhetik napi teendőiket is a széleskörű szolgáltatásokat nyújtó egységeknek köszönhetően.

A kikapcsolódásra is számos lehetőség kínálkozik: a háromtermes multiplex mozi, a több mint 600 m2-es fitneszterem és az ország első plázakönyvtára mellett az Agria Park folyamatos akciókkal és számos kulturális programmal igyekszik bekapcsolódni a helyi és regionális kulturális életbe, eseménysorozatokba.

A tízéves jubileumot természetesen megünnepli Eger kereskedelmi központja: március 16-án és 17-én Pálinka fesztiválra várják a látogatókat. Országosan ismert pálinkafőzdék, színvonalas street food büfék szolgáltatják majd az inni- és ennivalót, családi programok gondoskodnak arról, hogy senki ne unatkozzon, és mindkét este népszerű zenekarok szórakoztatják majd a nagyérdeműt, az Agria Park hagyományainak megfelelően, ezúttal is ingyen.

Pénteken fél 5-kor kezd a Jambalaya, fél 7-kor következik a Fish!, este 8-től pedig a ’90-es és a 2000-es évek slágereire lehet majd táncolni a Necc Party dj-duójának moderálásában.

Szombaton délelőtt többállomásos családi vetélkedő lesz a bevásárlóközpontban, majd délután ismét fellövik a koncertrakétákat. Fél 5-kor a Jazzy Bear adja meg az alaphangulatot, amit este 7-től az Irie Maffia fokoz a magas égig. A születésnapi hétvége alatt számos üzlet speciális kedvezményekkel várja a vásárlókat az Agria Parkban. A kedvezmények mértékét és a részletes programot keresd a www.agriapark.hu weboldalon.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában