projekt

2018.04.24. 09:23

Poliwerk Bt. eszközbeszerzése a 2017-s évben

A POLIWERK Műanyag és Fémmegmunkáló Betéti Társaság 2017-ben eszközparkja fejlesztését tűzte célul.

 

Ehhez benyújtott és elnyert a GINOP-1.2.2-16-2017 konstrukció keretében vissza nem térítendő támogatást. Projektje címe: „Poliwerk Bt. eszközbeszerzése a 2017-s évben”. Ennek keretében 7 216 500.- forint támogatásban részesült A projekt célja a Poliwerk Bt. gépparkjának korszerűsítése, mely segítségével cégünk hozzáadott értéknövekedést könyvelhet el az előállított termékek sokfélesége és minősége terén egyaránt. A modernizáció megvédi a munkavállalók állását, hiszen a mellett, hogy megőrizhetjük a kapcsolatot a meglévő, hűséges megrendelőinkkel, új megrendelők felé is nyitni tudunk, ami csökkenti a kitettségünket valamint növeli az árbevételünket.

A projektben az alábbi gépeket szerezzük be:

Optiturn L34HS CNC eszterga

BF46 Marógép

MK F46DP CNC hajtáskészlet

Golyósorsó készlet

Pneumatikus szerszámcserélő

160-as 3 pofás tokmány + pofa

160-as 4 pofás tokmány + pofa

Hidraulikus kézi magasemelő

125-ös Gépsatu

PICOMIG 185 PLUS TKG inverteres hegesztő

A gépek az alkatrész gyártás folyamatának állomásai. A gépek a fém és egyéb alkatrészek kimarását, megmunkálását, hajlítását teszik lehetővé. A jelenlegi gépparkkal szemben gyorsabban és ezáltal nagyobb mennyiségben állíthatóak elő az alkatrészek, melyekkel még jobban tudjuk stabilizálni a piaci helyzetünket. A projekt keretében továbbá fejlesztettük online megjelenésünket is: http://poliwerk.hu/

A projektet 2018.03.23.-val zártuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában