Életstílus

2020.09.02. 14:30

Szeptember 8-án őszindító Shopping Day az Agria Parkban!

Szerezd be az új, őszi trendeket akár 60% kedvezménnyel!

Forrás: dreamstime.com

Ahogyan a levelek már elkezdenek szállingózni a fákról, tudhatjuk, hogy visszavonhatatlanul ránk köszöntött ismét az ősz. Néha kicsit esős, kicsit borús, de szerencsére nagy hidegekre talán még nem kell számítani.

Most még azonban időben vagyunk ahhoz, hogy ruhatárunkat is felkészítsük a hűvösebb időre, hiszen az őszi kollekciók darabjai már az üzletek polcain sorakoznak! Természetesen az évszak színei határozzák meg a trendeket, így az alapdarabokat most is megtaláljuk az üzletek kínálataiban, legyen szó egy új sálról, egy pihe-puha, meleg pulóverről vagy trendi esőkabátról. Most akár 60% kedvezménnyel válogathatsz üzleteink kínálatából, így, ha szeretnéd, több dologgal is meglepheted magad!

Egy jó könyv, egy új, izgalmas játék vagy egy szép ékszer is feldobhatja az elkövetkező borongós napokat, ráadásul most ezeket is akár kuponkedvezményekkel zsákmányolhatod be!

Gyere el hozzánk szeptember 8-án kedden az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozd magaddal a kuponokat, melyeket letölthetsz az Agria Park weboldaláról (http://agriapark.hu/shopping-day.php), vagy kivághatsz az Egri Magazin szeptemberi számából. Ha a kuponok otthon maradnak? Az sem baj! Egyszerűen kinyomtathatod őket a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!

További részletek: www.agriapark.hu

 

(szponzorált tartalom)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában