hirdetés

2018.06.07. 13:46

Újra Shopping Day az Agria Parkban!

Június 12-én 10, 20, 30 vagy akár 50% kedvezménnyel várnak megjelölt üzleteink!

A forró nyári napok idén hamar megérkeztek hozzánk, és még reméljük jó sokáig velünk is maradnak! Készítsd fel tested-lelked, és még inkább a ruhatárad!

Itt az ideje, hogy tavaszi ruháink helyét átvegyék a könnyed, légies darabok, és nem árt beszerezni a nyár egyik kötelező kellékét is, egy szuper fürdőruhát.

Lépj ki a hétköznapok szürkeségéből, és engedd, hogy magával ragadjanak a nyár csodás színei! Most kedvezményesen szerezheted be a legjobb szetteket legyen szó akár hűsítő vízparti lazulásról, akár felpezsdítő, forró esti buliról!

Az Agria Parkba már megérkeztek a legújabb darabok, és már a szezon elején nagyszerű alkalmat nyújt a vásárlásra június 12-én kedden a következő Shopping Day, ahol 10, 20, 30 vagy akár 50% kedvezménnyel vásárolhatsz az egyes üzletekben!

A forró évszak legizgalmasabb ruhatrendjein túl a nyári olvasmányodat, az új szettedhez illő ékszert vagy karórát, de akár új táskádat is akciós áron tudod hazavinni a Shopping Day kuponok segítségével!

Látogass el június 12-én az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozd magaddal a kuponokat, melyeket letölthetsz az Agria Park weboldaláról (http://agriapark.hu/shopping-day.php), vagy kivághatsz az Egri Magazin júniusi számából. Az sem baj, ha otthon felejted, mert a kuponokat egyszerűen kinyomtathatod a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!

További részletek: www.agriapark.hu

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában