Hirdetés

2018.12.05. 09:13

Vigyázz, kész ünnepek! December 11-én Shopping Day az Agria Parkban!

Készülj velünk 10 vagy akár 50% kedvezménnyel!

Az Agria Park üzleteiben egy helyen megtalálhatsz mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy az idei karácsony is varázslatosan teljen. Legyen szó igazán szívet melengető ajándékokról, a legmenőbb ünnepi szettről, meghitt légkört sugárzó dekorációkról, vagy akár a karácsonyi vacsora nélkülözhetetlen összetevőiről. Ráadásul december 11-én akár 50%-os kuponkedvezményekkel kezdhetsz neki az ünnepi bevásárlásnak üzleteinkben!

Nincs ötleted kinek, mi lenne a legjobb ajándék? Az Agria Park Magazin legújabb, The Gift Guide kiadásában számos tippet találsz. Keresd az Információs Pultnál!

Látogass el december 11-én az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz pedig hozz magaddal kupont, melyet letölthetsz a www.agriapark.hu oldalról, kivághatsz az Egri Magazin aktuális számából, vagy kinyomtathatod a bevásárlóközpontban található digitális Információs Terminálokról is!

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában