Vakáció

2021.08.15. 21:00

Táborozó

Szilágyi Anita

Egy kisgyermekes szülőnek igencsak meggyűlik a baja a nyárral, hiszen ebben az időszakban két és fél hónapig meg kell oldania a csemetéje elhelyezését. Emiatt június közepétől a mi kis családunknak is be kellett osztania a tíz hetet úgy, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon.

A hét és fél éves kislányunk természetesen nagyon örült a vakációnak, de a szabadságunk végessége miatt el kellett gondolkodnunk a férjemmel azon, hogy a gyermekünk szeretne-e táborba menni. Igaz, nem ott alvósba, de táborba, aminek van valamilyen tematikája, és ahol felejthetetlen élményekkel lesz gazdagabb. Igen ám, de ez nem is volt olyan egyszerű dolog. Csemeténk iskolája indított ugyan táborokat, de annak kreatív típusa, amit szemünk fénye kiválasztott, érdeklődés hiányában elmaradt. Nem is értem, miért vannak még olyan apróságok, akik szeretnek mindenféle kütyü nélkül, a kézügyességüket hívva segítségül, szépet alkotni.

Így hát nekiestünk az internetnek, és kerestünk mindenféle módon, aminek meg is lett az eredménye. Találtunk kutyás tábort, meg élménytábort, vagyis kénytelenek voltunk teljesen ismeretlenül, idegen kezekre bízni a kicsit. Végül minden jól alakult, valóban elindultak a táborok, ott és úgy, ahogyan azokat meghirdették. Pedig a mai világban bizony sokat lehet hallani szélhámosokról, de nekünk most hál’ Istennek szerencsénk volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!