egyeztetés

2021.10.31. 07:00

Egerben egyeztettek az MVM embereivel a katasztrófavédők

Az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén is az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. biztosítja a villamosenergia-szolgáltatást az idén szeptember 1-jétől. A villamosenergia-hálózat üzemeltetése, karbantartása és a műszaki ügyek kezelése az MVM Émász Áramhálózati Kft. feladata – közölte Nagy Csaba megyei kataszt­rófavédelmi szóvivő.

M. H.

A zökkenőmentes szolgálta-tóváltás után a kirendeltség a létfontosságú ágazatok védelmének erősítése céljából egyeztető tárgyalást kezdeményezett, amelyen pontosította az elosztótársaság jelenlegi feladatköreit és megismerte a szakterület kinevezett vezetőit. Tóber Dániel, az MVM Émász egri régiójának vezetője bemutatta a villamosenergia-rendszer üzemeltetésének fontosabb résztvevőit.

Az előadást követően a villamosenergia-szolgáltatás kiesésével kapcsolatos korábbi káresetek elemzésével, valamint a szélsőséges időjárási események kezelésének feldolgozásával folytatódott a tárgyalás. A vezetők iparbiztonsági együttműködési gyakorlat tervezésével zárták a konzultációt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!