szezon

2021.12.04. 07:00

Eredményesek az egri mazsorettek

A hevesi mazsorettek szép eredményekkel zárták a szezont. A pandémia ezt a műfajt is érintette, így az év elején csak reménykedhettek abban, hogy újra kezdhetik próbáikat.

M. H.

Tavasszal már egyre több meghívást kaptak környékbeli rendezvényekre, melyek olyan sikeresek voltak, hogy az augusztusi s szeptemberi hétvégéken sorra vettek részt a környező települések rendezvényein. Emellett produkciójukat tovább színesítette, hogy a Hevesi Fúvós Együttessel közösen léptek fel.

Az együttes a szakmai fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetett. Ennek jegyében három Országos Mazsorett Fesztiválon, így Nádudvaron, Hevesen és Újfehértón álltak zsűri elé. A Ciklámen csoportot I. korcsoportban ezüst oklevelekkel, míg a Frézia csoportot­ a III. korcsoportban ezüsttel és arannyal jutalmazták.

A Hevesi Mazsorett Együttes, melyet Bácsi Judit vezet, négy csoporttal, összesen több mint negyven lánnyal indította a tanévet. Mindez pedig ­köszönhető annak is, hogy a nyári fellépések után nagyon sok új lelkes tag ­csatlakozott az egyesületükhöz­.

Címkék#mazsorettek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!