Fejlesztés

2021.12.09. 21:00

Modernebb lett a sirokiak főzőkonyhája

A költségvetési év vége közeledtével a siroki önkormányzat mindig előzetes számvetést készít az aktuális év terveinek megvalósulásáról, a betervezett elképzelések, beszerzések alakulásáról – tudatta Tuza Gábor polgármester.

M. H.

Mint mondta, az év folyamán a megfontolt s takarékos gazdálkodás okán megmaradt forrásokból a felmerült jogos igényeket próbálják kielégíteni. Így jutott most közel kilencszázezer forint a főzőkonyha modernizálására. Új és energiatakarékos, olajsütőt, gázzsámolyt és egy gyors szeletelőgépet vásároltak. A főzőkonyha több mint kétszázhúsz emberre főz. 

A faluvezető arról is beszámolt, hogy a napokban rendkívüli ülést tartottak. Jóváhagyták a hetven év fölöttiek karácsonyi ötezer forintos támogatását, a Kölyökvár Óvoda, a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ szervezeti és működési szabályzatát, illetve a gördülő fejlesztési terv 2021-2035 időszakára szóló módosítását. A szépkorúak karácsonyi ajándékát az önkormányzat s bizottságai tagjai személyesen adják át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!