B. Braun

2022.01.23. 16:04

Hét százalékkal nőtt az alapbér a gyöngyösi gyárban

Átlagosan hét százalékkal emelkedik a munkavállalók alapbére a B. Braun gyöngyösi gyárában.

Sz. Sz. I.

Bognár József, a B. Braun Medical Kft. termelési divízió igazgatója arról tájékoztatott a bérmegállapodás csütörtöki aláírása előtt, hogy igen rövid idő alatt lezárultak az idei tárgyalások. 

 

– A múlt év utolsó negyedében kezdtük el azt a nagyon konstruktív egyeztetést a szakszervezeti képviselőkkel. Ennek során végig tudtuk gondolni a különböző álláspontokat, és jutottunk olyan közös nevezőre, amely nemcsak az előttünk álló, de az azt követő évek sikereit is megalapozza – fogalmazott Bognár József. 

 

Az orvostechnikaieszköz-gyártó üzemben az idei bérmegállapodás következtében a legnagyobb létszámban dolgozó szerelék-összeállító munkatársak jövedelme egy ledolgozott teljes hónap után idén januártól elérheti akár a 424 ezer forintot. Ez tízszázalékos keresetnövekedést jelent az előző évihez képest. A műszakpótlék, a teljesítmény- és a jelenléti bónusz, valamint a cafeteria minden elemének együttes, maradéktalan teljesítése esetén több mint 17 százalékkal vihet haza többet a munkavállaló. 

 

A bérmegállapodást Bognár József mellett Kállai Tamás, a B. Braun Medical Kft.operatív igazgatója, Bóna Erika, a B. Braun Vasas Szakszervezet titkára és az üzemi tanács elnöke, Nagy Veronika, a B. Braun Vasas Szakszervezet titkárhelyettese, és Cseh Erika, az említett szakszervezet tisztségviselője, az üzemi tanács elnökhelyettese látta el kézjegyével. 

Címkék#b. braun

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!