Végeredmény

2022.01.28. 17:00

Övék a legcukibb gyermekmosoly, lezárult a játékunk

Január 24-én lezárult a Gyermekmosoly játékunk országos fordulója is.

HEOL

Két kategóriában, háromévesnél fiatalabbak és a 4–7 éves korosztályában díjaztuk a legtöbb szavazatot kapott fotót. 

A hatalmas sikerrel zajlott megyei versenyből az első helyezett pályázatok jutottak tovább az országos fordulóba, így szűkebb hazánkból a 3 éves Kiss Olívia és a 6 éves Csapó Jázmin Alexa. Kategóriánként a 19 legédesebb gyermekmosoly versengett a győzelemért, a szülők két héten keresztül, szűnni nem akaró lelkesedéssel gyűjtötték a szavazatokat. 

Sallai Szófia Zoé

Óriási érdeklődés övezte az országos fordulót is, ezt jelzi, hogy több mint tizenötezer szavazat érkezett a 38 legédesebb fotóra. Szoros volt a verseny, nagy volt a küzdelem, de a játék végére az olvasók szavazatai alapján eldőlt, ki az a két kisgyermek, aki elnyeri az ország legcukibb mosolya címet és megnyeri a háromszázezer forint értékű Kolping Hotel vouchert. A háromévesnél fiatalabbak közül végül a győri Schmiedt Hanna kapta a legtöbb szavazatot, míg a 4–7 éveseknél a sárbogárdi Sallai Szófia Zoé végzett az élen. A Heves megyei versenyzők közül Kiss Olívia a hetedik, Csapó Alexa Jázmin pedig a negyedik helyen végzett. Valamennyi résztvevőnek szívből gratulálunk.

 

Schmiedt Hanna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!