Program

2022.02.08. 09:00

Parádfürdőn is muzsikál az erdő

Egész napos programokkal is várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat február 12-én Parádfürdőn.

M. H.

A programok között szakvezetéses séták, tájékozódási túraverseny és akadályverseny is szerepel. Somay Gergely erdőmérnök az Ilona-völgybe vezet túrát, Szabó Lajos Prima díjas erőmérnök erdei élménysétával készül az érdeklődőknek. A Palóc Roham Egyesület akadálypályát épít, a Gyöngyösi Tájfutó Klub téli túraversenyt tart. 

A kézművesműhelyben gyógynövényekből kencék, textilekből apró játékok, természetes anyagokból farsangi díszek készülnek, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület környezettudatosságra nevelő játékokkal érkezik, az Országos Erdészeti Egyesület mátrafüredi tagjai madárodút készítenek a résztvevőkkel. Fabók Mancsi Bábszínháza mesével várja a közönséget, a Freskó Étterem nagytermében az Egri Szimfonikus Zenekar lép fel, a parádfürdői óriásplatánok alatt a Talamba ütőegyüttes és a Cimbaliband ad koncertet. A program elmaradhatatlan része a helyi termékek vására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!