Önkormányzat

2022.04.14. 15:00

Fákkal, virágokkal gyarapodtak a rózsaszentmártoniak

A község önkormányzata és a Mátraaljai Méhészek Egyesülete az Országfásítási Program közös nyertes pályázata eredményeként harminc fát ültetett el.

K. B. L.

Az előre kiásott gödrökbe nyolc hársfát helyeztek el a Barnus játszótérnél a Baba-mama klub, valamint a méhészek közreműködésével. A sportpálya mellé hat platán került a Móra Ferenc Általános Iskola tanulói és tanárai közreműködésével. A polgármesteri hivatalhoz tizenhat szivarfát telepítettek az önkormányzati dolgozók a Labdarózsa Óvoda gyermekei, óvónői és a rákellenes liga tagjai. 
 

Sipos Jánosné polgármester arról is beszámolt, hogy korábban hat vérszilvafát ültettek az önkormányzat saját beruházásából a Klapka út végén lévő létesítendő új játszótérre, és négyet a kondiparkhoz. A település szépítésébe, virágosításába helyi lakosok is bekapcsolódtak, így Magyar Tibor és felesége jóvoltából tartószerkezettel együtt muskátlik díszítik a Szent István-szobor környezetét és a községi műemlékhidak kőkorlátjait is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!