Parkolás

2022.05.01. 17:34

Parkolási gondra mutatott rá az egri képviselőjelölt

Kevés figyelmet kapott a Károlyvárosban lakók parkolási gondja

Sz. M. L.

Parkolás Egerben/Archív fotó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Egy olyan gondra akarok megoldást keresni, amely a Károlyvárosban élők jó részének mindennap kellemetlenséget okoz és méltatlanul kevés figyelmet kapott az előző években – mondta szerda délelőtt a Tündérpart utcában Domán Dániel, aki az egri időközi önkormányzati választás civil jelöltje a hetes körzetben. 

Mint fogalmazott, a környéken élők arra panaszkodnak, hogy gyakran nem találnak parkolóhelyet a lakóhelyük közelében, ugyanis a Bartakovics utcában az lényegében szabályozatlan. Gyakran a városba vagy a városrészbe érkezők foglalják el előlük az ingyenes férőhelyeket. 
– A régi salakos pálya megnyitása megoldást jelenthet. Ez korábban nem volt lezárva és több tucat autó elférne ott, ez az itt működő hotelnek is megoldást jelenthet – mutatott rá. Hozzátette, az is enyhítene a jelenségen, ha fizetős zónába kerülne az utca azok számára, akik nem ott élnek, a helyzet ugyanis évről évre rosszabb. 

– Ez maradt az egyetlen olyan, a belvároshoz közeli utca, ahol ingyen lehet parkolni, ezzel pedig sokan visszaélnek az itt lakók hátrányára – emelte ki.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!