Változások

2022.05.24. 15:00

Tisztújítást tartott a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete

Orbán Tamás, a Korrekt Trió ’97 Kft. ügyvezetője töltheti be újabb négy évre a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete elnöki pozícióját.

K. B. L.

A szervezet legutóbbi, a nemrégiben tartott közgyűlésén elfogadták a 2021-ről szóló beszámolót, mérleget, valamint az erre az esztendőre szóló munka- és költségvetési terveket – adta hírül a vállalkozói társulás. 

Mivel az elnökség négyéves mandátuma is letelt, ezért tisztújítást is tartottak. Palik Tibor és Gódor Sándor leköszönő elnökségi tagok, valamint a közelmúltban elhunyt Szekrényes Tamás helyére a DieselDR Kft. képviseletében Dér Gábort, a Renault Shick-R Kft. vezetőjét, Tóth Mátét, valamint a K&V Logistic Kft.-től Varga Viktort választotta meg elnökségi tagnak a grémium. 

Közölték egyúttal azt is, hogy nem szakítja meg a vezetőségi munkáját Báry Péter, Gulyás Imre és Kovács Tibor. Orbán Tamás elnök a választást követően hangsúlyozta, folytatja a korábbi tevékenységet az érdekérvényesítésben. Továbbra is lesznek cég- és üzemlátogatások, illetve ismét terveznek klubösszejöveteleket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!