Program

2022.06.03. 09:00

Jó hangulatban mulattak az idősek Nagyúton

A községi kultúrházban csodálatos hangulatú rendezvényen vettek részt a minap a főként Egerből, Gyöngyösről s a kisebb megyei településekről érkezett nyugdíjasok.

B. K.

Az eseményen hagyományőrző csoportok, hét szólóénekes, s két prímás szórakoztatták a közel százötven résztvevőt, akik vendéglátóik jóvoltából újra megtapasztalták az együttlét és a közös nótázás örömét. 

Lapunk hűséges egri olvasója, Czipó Lászlóné arról is beszámolt, hogy külön köszönet illeti azokat a szervezőket, akik a beteg, mozgásukban korlátozott érdeklődőket is segítették eljuttatni a rendezvényre. 

Külön kiemelte Kerek László kápolnai lakos, valamint Farkas Attila, a Heves Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke s Vágó Lászlóné odaadó segítségét, valamint a vendéglátó Kis család és Baráti köre szívélyes fogadtatását. 

– Szörnyű világunkban nagy szükség van az ilyen alkalmakra, amikor megtapasztalhatjuk az együvé tartozás felemelő érzését, s megfeledkezhetünk a betegségeinkről, gondjainkról – mondta el lapunknak Irmuska néni. 

Címkék#nyugdíjas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!