pedagógusnap

2021.06.09. 19:00

A pedagógusok áldozatos munkájukat ismerte el a füzesabonyi városvezetés

M. H.

A város ­vezetése pedagógusnap alkalmából kereste föl a nevelési-­oktatási intézményeket és mondott köszönetet, kívánt jó egészséget, sok erőt, kitartást a Füzesabonyban dolgozó valamennyi tanárnak, óvónőnek, kisgyermekgondozónak és az ő munkájukat segítőknek – tudatta a Füzes Hírek.

Az elmúlt esztendő talán még nagyobb terhet rótt – az élet sok más területén dolgozók mellett – a pedagógusokra is. Egy teljesen új formában – az online tanításban – kellett helytállniuk vagy a pandémia idején is biztosítani a kisgyermekek gondozását és felügyeletét.

A pedagógusnap alkalmat adott arra, hogy a városvezetés megköszönje a munkájukat, kitartásukat, amit az elmúlt időszakban tettek a gyermekekért. Természetesen csak az elismerés szavait lehet tolmácsolni a szülőknek is, akik ebben a vészterhes időben támogatták gyermekeiket, segítve ezzel a nevelők munkáját. Füzesabony önkormányzata köszöni az önzetlenséget, alázatosságot és felelősségteljességet, ahogyan a kisgyermekeket, diákokat segítik útjukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!