Szórakozás

2021.09.25. 11:00

Bepótolták a tavaszi gyermeknapot Pétervásárán

Derűs őszi napon, alapos előkészületek után rendezték meg a város sportpályáján a tavasszal a járvány miatt elmaradt gyermeknapot.

B. K.

A gazdag programkínálatban mindenki megtalálta a neki valót a legkisebbektől egészen a kamaszokig, hiszen ezen a napon minden a gyerekekről szólt. Volt lufihajtogató bohóc, arcfestés, lovaglás, ugrálóvár, rodeó bika, kézműves sátor, meg lehetett nézni a rendőrségi- és tűzoltóautókat, vadászati trófeákat.

A kísérő programok mellett felléptek a város büszkeségei az óvodából és az általános iskolából, bemutatkoztak a helyi sportegyesület karatékái, rendőrségi kutyás bemutató és Betty Love koncertje színesítette a napot, ahonnan értékes tombolanyereményekkel térhettek haza a legszerencsésebbek.

A hagyományoknak megfelelően a város szinte minden intézménye és civil szervezete képviseltette magát, ahol a kollektívák, csoportok ki-ki maga ízlése szerint készített valamilyen finomságot.

A jó hangulatú nap is bizonyította, hogy a városba visszatért az élet, s hogy olyan összetartó közösségek működnek és dolgoznak nap, mint nap a településért, melyekre mindannyian büszkék lehetünk – tudtuk meg Eged István polgármestertől.

Címkék#gyereknap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!