elismerések

2021.06.25. 09:00

Bölcsődei dolgozókat köszöntöttek Gyöngyösön

Tizenkettedik alkalommal köszöntötték a bölcsődei dolgozókat a városban.

Sz. Sz. I.

Immár hagyomány, hogy a kisgyermekekről gondoskodó intézmények két alkalmazottját jutalomban is részesít az önkormányzat. A járvány miatt április helyett most tudták ezt ünnepélyesen megtenni.

Dr. Horváth Gábor, a Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóság vezetője köszöntőjében méltatta a bölcsődei dolgozók bátorságát és áldozatvállalását, amellyel a kisgyermekekkel való szoros érintkezés miatti fokozott fertőzésveszély közepette is folyamatosan végezték munkájukat. Szólt arról, hogy az intézmények sikeresen alkalmazkodtak a pandémia okozta rendkívüli helyzethez, mind a szülők és gyerekek, mind a dolgozók megelégedésére. A szónok örömmel jelentette be, hogy ősztől harmadik bölcsőde is nyílik a városban, melyben két csoportban kapnak helyet a kisgyermekek.

Az évtizedeken át végzett munkája elismeréseként Bulhardtné Csépány Anita és dr. Tabbouchné Szakmáry Valéria vehetett át jutalmat Hiesz György polgármes­tertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!