felhívás

2021.05.26. 15:00

Fotós pályázattal, táborokkal várnak Poroszlón

A környezetvédelmi világnap alkalmából a Tisza-tavi Ökocentrum természetfotós pályázatot hirdet.

M. H.

Nevezési díj nincs, minden amatőr és hivatásos jelentkező kortól és lakcímtől függetlenül részt vehet ezen. Érdekesség, hogy a pályázaton kizárólag a június ötödikén 0 óra és hatodikán 15 óra között készült fotókkal lehet indulni.

A megmérettetésre a Tisza-tavon, a térségében, annak bármely településén vagy az ökocentrumban készült felvételeket várják a szervezők. Fontos, hogy egy nevező öt alkotást küldhet be. A munkákat szakmai zsűri értékeli majd, köztük Jakab Tibor és Szerencsi Gábor fotósok. Az eredményekről az ökocentrum honlapján és közösségi oldalán tájékozódhatnak majd.

Az ökocentrum emellett az Ezüst Ponty Horgászegyesülettel közösen gyermekhorgásztáborok megszervezését is megkezdte. A járvány mérséklődésével lehetőség nyílik ezek megrendezésére is. Júniusban három, júliusban és augusztusban kettő turnussal kedveskednek a fiataloknak. A részletekért az ökocentrum honlapjára érdemes ellátogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!