Fejlesztés

2021.06.10. 15:00

Gyöngyös térségének minden pályázata nyertes

A térség valamennyi beadott pályázata megvalósulhat.

Sz. M. L.

A Belügyminisztérium korábban együttesen hatmilliárd forintos keretösszegben írt ki pályázatot az egész országban az önkormányzati feladatellátást szolgáló legfontosabb fejlesztésekre, de az érdeklődés olyan jelentős volt iránta, hogy további 23 milliárdos igény érkezett rá – tette közzé kedden a közösségi oldalán Horváth László, Gyöngyös és térsége országgyűlési képviselője.

– Ezért a kormány további 20 milliárd forint pluszforrást biztosít – részletezte közlésében a honatya. – Ennek köszönhetően térségünk valamennyi beadott pályázata megvalósulhat.

Így Bélapátfalva, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Kápolna, Pétervására és Recsk önkormányzati intézményeket, továbbá Balaton, Bodony, Domoszló, Egercsehi, Kisfüzes, Kisnána, Mátraballa, Mátraderecske, Nagyvisnyó, Parád, Szilvásvárad, Verpelét és Visonta belterületi utakat és járdákat újíthat fel. Bükkszenterzsébet pedig gyermekek sportolását segítő intézményfejlesztésébe kezdhet.

Címkék#pályázat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!