Szórakozás

2021.09.23. 09:00

Hagyományos lecsó főtt a Gyöngyvirág klubban

A szabadidő eltöltése szempontjából is nehéz időszakon vannak túl a település időskorú lakosai Siska Jánosné szerint. A Gyöngyvirág Nyugdíjas Klub vezetője a Hírlap kérdésére elmondta: a nyár elejétől érezhetően más már a helyzet.

S. S.

Legutóbb például szeptember 10-én tartották meg a szokásos havi összejövetelüket. – A rendezvényünket úgy alakítottuk, hogy a programunk részeként elkészítettük a szezon utolsó lecsóját, és természetesen el is fogyasztottuk közös főztünket ezen a kellemes hangulatú délutánon – mondta a klubvezető.

De nem csak egy program erejéig jöttek össze a mezőtárkányi szépkorúak – tudtuk meg. Az elmúlt napokban szilvalekvárt főztek, szintén közösen. Tervezik már a közeljövőt is. Így az év legnagyobb nyugdíjas eseményére készülnek: szeptember 29-én, az idősek világnapja alkalmából köszöntik az egy hatvanéves és a két ötvenéves házassági évfordulójukat ünneplő házaspárt. Az eseményen részt vesz Tóthné Szabó Anita polgármester és Pásztor István alpolgármester is, akik az önkormányzat képviseletében köszöntik az idős klubtagokat – mondta el Siska Jánosné.

– Bízva abban, hogy az egészségügyi helyzet drasztikusan nem romlik, tervezzük az év végi találkozónkat, a már igen szép hagyománnyal bíró karácsonyi ünnepségünket – mondta a nyugdíjas klub vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!