Támogatás

2021.07.23. 19:00

Ismét tízmilliók jutnak a hatvani térségnek

Folyamatosan teszik közzé a Magyar Falu Program pályázatainak eredményeit a kormány hivatalos oldalain.

T. O.

A legfrissebb információk szerint a járás települései közül az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése alprogramban Boldog és Rózsaszentmárton 25-25 millió forintot nyert közösségi tér fejlesztésére. Míg Csány az óvodaépület felújítására kap mintegy 15 milliót. Kerekharasztnak 24 millió forint jut faluház fejlesztésére, az ugyancsak Szabó Zsolt országgyűlési képviselő választókörzetéhez tartozó Zagyvaszántó pedig hétmillió forintot nyert az óvodaépület felújítására. Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatás kategóriában Kerekharaszt és Szűcsi három-három milliós támogatásban részesül.

Eközben Szabó Zsolt folyamatosan keresi fel a térség településeit, ahol az önkormányzatok vezetőivel tárgyal a közeljövő feladatairól. Hétfőn Lőrinciben járt, ahol egyebek közt a hamarosan elkezdődő beruházásokról tájékoztatta a képviselő-testület tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!