gyermeknap

2021.06.02. 17:43

Kétezer játékot osztottak szét Füzesabonyban

A Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület ebben az esztendőben tizenöt éves, így mindent megtesznek, hogy ezt kellően megünnepeljék.

M. H.

Galyasné Dósa Katalin egyesületi elnök arról tájékoztatta lapunkat, hogy gyermeknap alkalmából a Füzesabonyi járás mind a tizenhat településén adtak egy-egy Lego ajándékot a hátrányos helyzetű gyerekeknek.

– Összesen kétezer ilyen fiatalt látogattunk meg. Rendkívül nagy szervezés és munka, de rengeteg pozitív üzenetet, képet kaptunk. Fantasztikus érzés – részletezte.

A hátrányos helyzetű családokat a szociális alapszolgáltató intézmények segítségével sikerült elérniük. Pénteken például Füzesabonyban járták a címeket a Kis Bocs mackói, s csaltak mosolyt a gyermekek arcára.

A városban négyszáz csomagot adtak át, de más meglepetéssel is készültek. Délután az Ifjúság úti játszótéren rejtettek el száz csomagot, s így indulhatott el a Lego-vadászat. Az akció a Kárpátok Alapítványnak, illetve a Lego Csoportnak köszönhető, ők ajánlották fel az egyesület számára a játékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!