felhívás

2021.05.25. 17:00

Közlekedik a család, ezúttal Gyöngyösön

A nevezéseket a vetélkedőre június 7-ig lehet leadni.

M. H.

A ­körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük. Ez a gondolat hívta életre a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet azóta is a rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága bonyolít le, s az idei esztendőre is meghirdetett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Sándor Autóház szervezésében a megyei döntőt június 12-én 10 órától tartják meg Gyöngyösön, a Pesti út 78. szám alatt. A feltétel, hogy a csapat családonként két felnőttből – szülőből vagy nagyszülőből – és minimum egy 6–17 év közötti gyermekből álljon. A szülők közül legalább egy ember érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezzen, valamint a versenyzők – a felnőttek és a gyermekek egyaránt – tudjanak kerékpározni.

A nevezésüket – a családtagok megnevezésével, születési adataival és lakcímükkel, illetve a B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező felnőtt esetében az engedély számával és érvényességével – az [email protected] címre küldhetik meg legkésőbb június 7-ig. A további nevezési lehetőségekről a program hivatalos honlapján tájékozódhatnak. A megyei döntőn az I–V. helyezett családokat a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága, valamint a Sándor Autóház értékes díjazásban részesíti.

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Heves megyét az augusztusi országos döntőn, ahol további értékes nyeremények várnak a felkészült versenyzőkre. Az országos vetélkedő fődíja egy Škoda személygépkocsi lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!